Șosete invizibile Golden Lady la prețuri superbe

10:12 29/06/2018

            Regula numărul  1 - toată încălțămintea de vară este purtată  fără șosete. Dacă, cu câțiva ani în urmă , comunitatea de modă a glumit că cineva poartă sandale cu șosete, în ultimii ani ei au pus un tabu pe șosete.

               Această modă a venit din Italia, acolo pe piciorul gol sunt purtate pantofii , loberii, și orice altă încălțăminte de vară. În cazul în care ne este incomod să ne încălțăm pe picioarele goale, șosetele invizibile ultra-scurte  Golden Lady vin la salvare. Un strat subțire de bumbac egiptean nu este vizibil de sub pantofi, această particularitate vă va păstra senzația de confort chiar și în căldura din iulie.

Grand Hall носки-невидимки Golden Lady по суперценам

            Creînd  șosete "invizibile", Golden Lady acordă o atenție deosebită anatomiei detaliilor și funcțiilor, atrage atenția la stratul siliconic « anti-alunecare » din partea călcâiului. Paleta de bază este albul nud și alb deschis – ce culori ideale.

            Purtarea șosetelor  invizibili ar trebui să fie astfel încât să corespundă în întregime numelui său - fără margini proeminente de sub pantofi. Nu va fi nici "aproape nu este vizibil" sau "cine se va uita la el" - crede-mă, un moveton este observat foarte repede.

Grand Hall носки-невидимки Golden Lady по суперцена

               Sosetele "invizibile" sunt răspunsul la stilul de vară și confort în vremea caldă. Deci, mergeți mai departe, bucurați-vă de vară și de soare.

               Vă așteptăm la CCA Grand Hall, unde   la etajul 1 sosetele  "invizibile" italiene Golden Lady sunt vândute la prețuri superbe. O vara confortabilă!

Grand Hall: носки-невидимки Golden Lady по суперценам кишинев