COLUMBIA,SALOMON: Colecție nouă de iarnă

14:28 05/12/2018

Magazinul de firmă Columbia Salomon vă oferă o nouă colecție de iarnă, care a fost creată luând în considerare anii de experiență și cele mai recente tendințe de modă - noua colecție de iarnă 2018-2019 este deja disponibilă în centrul comercial Grand Hall.

 

columbia salomon

Sezonul rece nu poate fi imaginat fără prezența în garderobă a unei scurte.Parcă excelentă Columbia, din nailon, un lucru indispensabil în vreme rece. Captușeala specială, dotata cu tehnologia de termoreglare Thermal Coil - o tehnologie care reflectă caldura proprie a persoanei.

 

columbia

În schi și snowboarding, prezența îmbrăcămintei speciale izolate acționează ca un garant al confortului și protecției împotriva vremii. Lenjeria de corp Salomon este fabricată din țesături de înaltă tehnologie, în conformitate cu cele mai bune modele de designeri de marcă. Achiziționarea lenjeriei termice Salamon în CCA Grand Hall este o contribuție la sănătatea dumnevoastră!

columbia salamon

Pantaloni ski pentru femei FANTASY PANT  imbibați cu spirit de tineret, exprimat în utilizarea materialului texturat cu caracter urban. Cureaua are o căptușeală cu izolație care protejează zonele cele mai sensibile la temperaturi scăzute.

 

columbia salomon

Columbia și Salomon înseamnă fiabilitate, stabilitate, protecție și confort. Vă așteptăm la prezentarea noii colecții de iarnă 2018-2019 în magazinul de firmă Columbia Salomon, CCA Grand Hall, etajul 3.

 

columbia salomon