Armani EA7: o colecție nouă în CCA Grand Hall

12:01 07/06/2018

Armani EA7: o colecție nouă în CCA Grand Hall

          Dacă locuiți într-un mediu de branduri celebre - această noutate este pentru dvs. Vă oferim îmbrăcăminte de fiecare zi - sportivă și de elită a brandului mondial Armani EA7, fondată de legendarul Giorgio Armani. Numai în Grand Hall.

    

           

          Giorgio Armani este primul designer care a dovedit întregii lumi că hainele frumoase și moderne pot fi confortabile. În mod deosebit, această caracteristică a fost încorporată în linia de sport Armani EA7.

Armani EA7 новые поступления в ТРЦ Grand Hall Кишинев

            Competența lui Armani în domeniul îmbrăcămintei pentru sport este confirmată prin faptul că el a produs uniformă sportivă în mod repetat, pentru sportivii olimpici. Totul este gândit pînă la ultimul detaliu, se folosesc țesături tehnologice foarte eficiente și cea mai convenabilă materie pentru sport.

Armani EA7 o colecție nouă în CCA Grand Hall

               Brandul ultra-lux Armani EA7 înțelege perfect nevoile bărbaților adevărați. Pretențiozitatea excesivă duce la lipsa existenței, iar modelele laconice, reducerea simplă, relaxarea si confortul sporit- joacă rolurile principale în sezonul 2018.

Armani EA7 o colecție nouă în CCA Grand Hall chisinau

           Tendința modernă - este logo-ul Armani EA7, acesta decorează modele de cult, ideale pentru sport și pentru a petrece timpul liber.

           Chiar și un mic accesoriu creat în Casa de modă Armani este o operă de artă. Vă așteptăm la premiera colecției de vară Armani EA7 în CCA Grand Hall, etajul 3. În dulapul dumnevoastră trebuie să existe cel puțin un lucru de la Armani.

Armani EA7  Кишинев