adidas: noua colecție primăvara/vara 2018 a explodat lumea modei sport

16:10 14/03/2018

În această primăvară brandul mondial adidas a creat o colecție unicală, care va rămâne pe mult timp în istoria modei sportive. Proaspătă, strălucitoare, inspirată de culori – e o adevărată sărbătoare plină de emoții și frumusețe.

adidas: новая коллекция весна 2018

                Tehnologii, tendințe moderne și o abordare creativă a sportului sau combinat în noua colecție adidas SS18. Vei fi la înnălțime du doar la antrenamentele intensive dar și într-un club de noapte – adidas SS18, îndată a devenit un hit al modei urbane și a ridicat marca pe pedestalul Olimpic al modei.

adidas: новая коллекция весна 2018

                Dacă încă nu tei hotărât să intri în regimul sport noi avem un argument vast – noua colecție adidas SS18. Și nu ți se va primi săl ignori, deoarece ăn acest sezon este o linie formidabilă pentru antrenamente, alergare, înot, ciclizm și lecții de ioga.  Alege calea ta și înainte spre silueta ideală.

adidas: новая коллекция весна 2018

                 La crearea noii colecții adidas SS18 pentru copii au fost implicate noi decizii inovaționale. ClimaProf – un climat ideal de temperaturi în interiorul îmbrăcămintei și încălțămintei. Formotion – protecție maximă pentru talpa copilului. Breathability – apără picioarele copilului de umeditate și de dezvoltarea bacteriilor. Datorită acestor tehnologii ale brandului, milioane de părinți acordă prioritate încălțămintei și îmbrăcămintei adidas pentru copii lor.

adidas: новая коллекция весна 2018

                Noua colecție adidas SS18 nu vă lasă nici o îndoială, că și în acest sezon numărul persoanelor care au trecut la stilul de viață sănătos se va mări în progresie geometrică. Te așteptăm la prezentarea noii colecții adidas SS18 în magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall etajul 3.

adidas: новая коллекция весна 2018