Seducătorul Philippe Matignon

14:59 24/05/2018

           Frumos, naiv, arogant și în același timp foarte tentant - noua colecție de la Philippe Matignon și Sisi 2018 este deja în vânzare la Grand Hall.

            Astăzi fetele au libertatea în alegere, care nu este limitată de nici o regulă a etichetei. Dense sau din plasă deresuri cu încălțăminte deschisă- poftim alegeți ce doriți. Ciorapi cu pantopi clasici pe toc- e norma. Sandale cu ciorapi- de ce nu.

Соблазнительный Philippe Matignon

            Magazinul italian Philippe Matignon & Sisi, situat în CCA Grand Hall, te sfătuiește să renunți la toate îndoielile și să experimenteze. Pentru tine, street style, unde sunt imprimate fete, care exact nu își fac griji din cauza unor reguli depășite.

Соблазнительный Philippe Matignon

            Portjartierele. Pot fi cu curelușă și apoi catarama de pe jartieră trebuie să fie vizibilă direct în tăietura fustei, cum ar fi Loewe. Și pot fi pe o bandă elastică - poți purta pantaloni scurți și un pulover voluminos - cum ar fi Rag & Bone.

            Radical?! Da posibil, dar, până nu ați împlinit 100, sunteți obligată măcar odată să eșiți din casa cu «portjartierele vizibile»)))    

Соблазнительный Philippe Matignon

              Posibilitate de a zâmbi, atunci cînd la eșirea din casă te uiși în oglindă, face diferența astăzi dintre o domnițoară îmbrăcată stilat și una îmbrăcat cu grijă.             Vă așteptăm la premiera noii colecții Philippe Matignon și Sisi 2018 în CCA Grand Hall etajul 1. Experimentați cu plăcere!

Фирменный магазин Philippe Matignon Sisi в ТРЦ Grand Hall