Nike: sport în pereche

17:30 12/02/2019

În ajunul zilei de Valentine's Day, magazinul de mărci Nike din CCA  Grand Hall vă oferă posibilitatea de a cumpăra un cadou pentru cealaltă jumătate, cu o reducere de până la 50%. Desfășurați o instruire comună în domeniul îmbrăcămintei și încălțămintei numărul 1 în lume. Poate că instruirea în comun va inspira cuplul dvs. și va deveni parte a activităților obișnuite.

nike grand hall

Sportul  încarcă cu sănătate, energie, și emoții pozitive. De ce să nu împărțiți toate aceste farmece cu cei mai apropiați și cei dragi? Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a face antrenamente pereche. Ele vor ajuta nu numai să se transforme atât pe plan extern, cât și pe plan intern, dar și să vă cunoașteți partenerul dintr-o nouă parte.

nike grand hall

Antrenamentul cu partenerul tău înseamnă să aduci ceva nou în viața unui cuplu. Dacă reușiți să faceți față unei sarcini dificile împreună sau împreună atingeți obiectivele activităților sportive pe care le-ați stabilit pentru dvs., acest lucru vă va face doar fericit.

nike grand hall

Sportiv într-o pereche aduce și mai multă motivație! Poți să te susții reciproc  la momentul potrivit. Acest lucru vă va întări în continuare cacuplu și vă va oferi momente plăcute petrecute împreună

nike

În magazinul de mărci Nike din CCA Grand Hall,vă așteaptă reduceri la  echipamentele pentru femei și bărbați, pentru activități sportive comune și plimbări în aerul liber. Avînd gijă pentru sănătatea omului apropiat, va fi o demonstrare reală a sentimentelor dvs. și,oricum, va fi apreciată.

nike

Nike oferă tuturor reduceri mari la articole sportive,încălțăminte și accesorii!Faceți o adevărată sărbătoare de Ziua Îndrăgostiților pentru perechea dumnevoastră. Vă așteptăm la magazinul de firmă Nike, în centrul comercial Grand Hall, etajul 3.

nike