NIKE: noua colecție de toamnă este deja la vânzare

10:44 21/09/2021

Iată-o, noua colecție de toamnă NIKE 2021! Aceasta este un succes, stil ,este un motiv nou pentru a vizita magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall.

 

 

Erau anii 95 și mulți au început să cunoască marca NIKE. Designul adidașilor NIKE Air Max 95 este inspirat de corpul uman: talpa simbolizează coloana vertebrală, inserțiile gradate reprezintă mușchii, iar șireturile reprezintă coastele. Sunt la apogeul modei!

nike moldovanike moldova

În fiecare an, NIKE reușește să surprindă lumea pantofilor sportivi și, în 2021, la un nivel superlativ.

Faceți cunoștință cu adidașii NIKE Jordan MA2. Aer liber și spumă în talpă pentru un confort nebun, tehnologie și tradiție pentru o siluetă elegantă și materiale reciclate pentru îngrijirea planetei.

nike chisinaunike chisinau

Prima dragoste școlară este un sentiment de neuitat. Mai ales când se întâmplă având adidași NIKE) În orice caz, noua colecție de toamnă NIKE Kids le va oferi copiilor emoții de neuitat.

 

 

Dispoziție pozitivă, energie furtunoasă și haine confortabile. Top 3 premise pentru viața școlară și distracție după școală. Copiii noștri au chef, așa că le place să se îmbrace în NIKE din cap până la picioare.

nike chisinaunike chisinau

Nu uitați să plătiți până la 30% din costul bunurilor selectate cu punctele NIKE acumulate.

nike chisinaunike chisinau

Pentru dvs., magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis zilnic între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

nike chisinau