SPORTLANDIA: nouă colecție de toamnă + 1000 lei bonus cadou

17:47 16/09/2021

Magazinul de sport SPORTLANDIA are o nouă colecție de toamnă 2021. SPORTLANDIA oferă tuturor clienților 1000 bonusuri pentru a face achizițiile și mai profitabile!

 

 

Atenţie! 1000 bonusuri sunt 1000 lei, pentru că în programul de loialitate SPORTLANDIA 1 punct = 1 leu. Cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din prețul de achiziție*.

Dacă nu sunteți încă înregistrat în programul de loialitate SPORTLANDIA, urmați linkul și parcurgeți o scurtă înregistrare. Veți primi imediat 200 bonusuri de bun venit și 1000 bonusuri promoționale pentru cumpărături în magazinul SPORTLANDIA.

sportlandia chisinau balti

Noua colecție de toamnă reunește cele două pasiuni ale tale: moda și un stil de viață activ. Inspiră-te!

спортландия бельцы

De exemplu, adidașii Fila LOW. Da, da, tocmai aceștia au surprins inimile fetelor din întreaga lume. Monocrom calm, formă îndrăzneață și confort de marcă - ceva ce nu poate lăsa indiferenți iubitorii stilului sportiv.

спортландия кишинев бельцы

Confort, funcționalitate, stilul orașului - dacă vă place propunerea noastră, veniți la SPORTLANDIA și evaluați întreaga gamă a noii colecții de toamnă 2021!

 

 

Nu uitați să plătiți până la 30% din costul bunurilor selectate cu bonusuri SPORTLANDIA acumulate!

спортландия молдова

Tuturor sport! Pentru dvs., magazinele SPORTLANDIA sunt deschise în fiecare zi la Chișinău și Bălți de la 9:00 la 21:00. Vă așteptăm cu toată familia!

спортландия гранд холл бельцы кишинев

*Cu bonusurile acumulate SPORTLANDIA nu pot fi plătite: bunurile cu reducere, bunurile „Super Preț”, cardurile cadou SPORTLANDIA.