ADIDAS Ultraboost 21: Premiera mondială a 2021 este deja în vânzare

17:12 13/09/2021

Aceasta nu este doar energie - este Ultraboost 21. O nouă versiune a legendarului „boost” se află deja în magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall. Reîncarcă-te din plin!

adidas chisinauadidas chisinau

Efectul wow a fost atins. ADIDAS Ultraboost 21 este cu siguranță următoarea capodoperă din familia de pantofi sport ADIDAS. Acești adidași merită cu adevărat să facă parte din garderoba ta. De ce? Două motive bune și dorința ta de a încălța Ultraboost 21 va deveni în cele din urmă mai puternică:

adidas chisinauadidas chisinau

ADIDAS LEP TECHNOLOGY. Noul sistem de torsiune crește flexibilitatea părții din față a piciorului cu 15% pentru o alergare mai eficientă.

REVENIRE INCREDIBILĂ A ENERGIEI. ADIDAS a mărit numărul de capsule Boost cu 6% pentru o revenire incredibilă a energiei la fiecare pas.

O mulțime de prototipuri, inovații și teste. În căutarea perfecțiunii și ușurinței, a amortizării și elasticității. Ultraboost 21 este rambursarea energiei la un nivel mai înalt.

adidas chisinauadidas chisinau

Împreună cu legendara noutate, în magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall, avem o nouă colecție de toamnă 2021. Și nu uitați să plătiți până la 30% din prețul de achiziție cu punctele ADIDAS acumulate!

 

 

Magazinul de marcă ADIDAS este deschis pentru dvs. în fiecare zi, între orele 9:00 - 21:00 pe blv. Negruzzi, 2/4, CCA Grand Hall, etajul 3.

adidas chisinau