SPORTLANDIA: reduceri totale de primăvară

10:08 17/05/2019

Cumpără în magazinul SPORTLANDIA garantat la cele mai bune prețuri. Avem reduceri foarte mari - un sortiment foarte mare pentru sport și un stil de viață activ!

O colecție modernă și la modă de haine și încălțăminte la prețuri garantate. Încercați imagini noi de la brandurile iconice Fila, Under Armour, Kappa, Asics, Salomon, Columbia, Outventure, adidas.

спортландия кишинев, спортландия купить, спортландия молдоваспортландия купить кроссовки, спортландия распродажа кишинев

Ploaie? Și ce dacă? Căldură? Nicio problemă! Pentru sport și plimbări active - îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii ușoare, respirabile și hipoalergenice la prețuri garantate.

спортландия купить шорты, спортландия купить adidas, chisinau adidas

Obțineți cea mai mare plăcere în această primăvară. Cumpără biciclete și echipament de protecție la magazinul SPORTLANDIA. La cele mai bune prețuri!

sportlandia chisinau, sportlandia moldova, sportlandia nike, sportlandia grandhall

Cumpără în magazinul SPORTLANDIA mingea de vis de la Molten. Caracteristicile tehnice și de joc excelente vor permite fiecărui atlet și iubitorului să-și realizeze întregul potențial. Magazinul SPORTLANDIA este reprezentantul oficial Molten în Moldova - doar la noi cele mai bune prețuri!

купить детский велосипед кишинев, купить molten, cumpara molten chisinauкупить горный велосипед кишинев, купить горный велосипед Бельцы

Ce vă va oferi o dispoziție bună? Bonus Card SPORTLANDIA! Puteți achita până la -30% din prețul cumpărăturii*cu bonusurile acumulate. Începeți să vă bucurați de privilegiile personale chiar acum.

Vă așteptăm cu toată familia în magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall, etajul 3 la o reducere foarte mare!

спортландия в грандхолле, sportlandia cisinau grandhal

*Bonusurile unice pot fi plătite până la 30% din valoarea inițială a produsului. Cu lei bonus nu se achită mărfurile cu reduceri, carduri, cadou SPORTLANDIA, mărfuri "super PREȚ".