SPORTLANDIA: Echipamentul cardio incredibil de eficient de la Reebok

10:41 01/02/2022

În rețeaua de magazine SPORTLANDIA în premieră  echipamentul cardio Reebok pentru sălile de sport comerciale și individuale. Reebok este marca de fitness № 1 din lume. Și dacă alergi spre  visul tău, atunci doar pe banda de alergare a celui mai mare producător mondial Reebok.

Caracteristica principală a echipamentului Reebok este că are un generator încorporat care generează energie electrică prin eforturile utilizatorului, ceea ce înseamnă că este complet autonom.

sportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldova

Nu trebuie să utilizați unitatea exclusiv în apropierea unei surse de alimentare - puteți chiar să utilizați aparatul cardio în aer liber dacă condițiile meteorologice vă permit.

sportlandia moldovasportlandia moldova

Visezi să vizitezi Londra, Parisul sau chiar să cucerești Everestul? Datorită compatibilității cu aplicația Reebok Fitness App, aveți posibilitatea de a crea rute virtuale în locuri reale din întreaga lume.

sportlandia moldova

Este suficient să instalezi aplicația Reebok Fitness App pe gadgetul tău și să te sincronizezi cu echipamentul. Fără îndoială, emoțiile vii de la o astfel de alergare îți sunt garantate!

sportlandia moldovasportlandia moldova

Este suficient să instalezi aplicația Reebok Fitness App pe gadgetul tău și să te sincronizezi cu echipamentul. Fără îndoială, emoțiile vii de la o astfel de alergare îți sunt garantate! SPORTLANDIA lucrează pentru dvs. în fiecare zi de la 9:00 pînă la 21:00 la Chișinău și Bălți. Vă așteptăm!

sportlandia moldova