SPORTLANDIA: deschiderea sezonului cadourilor

17:38 07/02/2022

Se declară deschis sezonul cadourilor! Până pe 15 februarie, în rețeaua  de magazine SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți avem  super prețuri la orice. Încercăm să vă bucurăm, așa că, încearcă să  bucuri și tu sufletul tău  pereche :)

sportlandia chisinausportlandia chisinau

Sunt prea multe cadouri? Se mai  întâmplă!  Toate sunt în SPORTLANDIA - peste 20.000 de cadouri pentru sport, sănătate și frumusețe la cele mai bune prețuri din Moldova!

sportlandia moldovasportlandia chisinau

V-am pregătit o altă surpriză – nutriția sportivă de la brandul american Optimum Nutrition, cu siguranță, cel mai bun brand de nutriție sportivă din lume. Gust la cel mai înalt nivel, toate produsele sunt realizate din materii prime de cea mai înaltă calitate.

sportlandia moldova

Simbolul industriei Optimum Nutrition este 100% Whey Gold Standard. Această proteină, potrivit experților și sportivilor profesioniști,  se află în TOP 3 din cele mai bune proteine din lume de mulți ani.

sportlandia moldova

Nu există cadou mai bun decât o sală de sport acasă. Pentru tine și pentru întreaga familie - combină plăcutul cu utilul.

 

Fără cadouri plictisitoare - oferă sport, este mereu în trend! Pentru dvs., magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm!

sportlandia moldova