SPORTLANDIA: DESCHIDERE GRANDIOASĂ A CELUI MAI MARE MAGAZIN SPORTIV ÎN MOLDOVA!

11:21 12/10/2018

Invităm toată lumea pe 27 octombrie 2018, la ora 10:00, în CCA Grand Hall pentru a deschide cel mai mare magazin de sport din țară. În legătură cu această deschidere , SPORTLANDIA oferă tuturor cumpărătorilor cele mai bune prețuri pentru toate articole sportive.

SPORTLANDIA DESCHIDERE

Promoţia va dura până la 18 noiembrie, de aceea grăbiţi-vă să vă bucurați de hainele sportive al celor mai renumite și făimoase branduri pentru outdoor. Columbia, Merrell, Asics, adidas, Nike, Reebok, Salomon, Speedo, Under Armour, Molten, Colmar, Outventure și multe altele, într-un singur magazin și la prețuri foarte atractive!

SPORTLANDIA – magazin sportiv pentru întreaga familie.

Tot ce oferă SPORTLANDIA - de la lenjeria termică până la scurte de iarnă , încălțăminte confortabilă și echipamente de încredere, (rucsaci, corturi, saci de dormit, skateboarduri, schiuri, biciclete, role, echipamente pentru camping).

SPORTLANDIA DESCHIDERE

SPORTLANDIA – Cel mai mare supermarket în Moldova cu produse sportive.

Anume suprafața mare a supermarketului SPORTLANDIA, 2000 mp, vă permite să colectați într-un singur loc o selecție vastă de bunuri și să vă creați cele mai confortabile condiții de cumpărare.

SPORTLANDIA DESCHIDERE

SPORTLANDIA face sportul accesibil pentru toți.

Fiecare cumpărător este un atlet, fiecare achiziție este un pas către o națiune sănătoasă. Noi aducem sportul pentru fiecare - la scară națională!

SPORTLANDIA DESCHIDERE

SPORTLANDIA – politică unică de prețuri

Lucrăm direct cu cele mai mari branduri din lume - aceasta este o garanție de calitate de 100%. Clienții SPORTLANDIA nu plătesc mai mult pentru brand.

SPORTLANDIA DESCHIDERE

SPORTLANDIA - LIDERII INDUSTRIEI SPORTIVE ÎN ACELAȘI LOC

VOLKL, ADIDAS, KETTLER, NIKE, COLUMBIA, HELLY HANSEN, MOLTEN, MERRELL, COLMAR, OUTVENTURE, GLISSADE, TERMIT, DEMIX, NORDWAY, TORNEO...Noi am adunat cei mai buni—mai mult de 100 de branduri mondiale din lume.

SPORTLANDIA DESCHIDERE

În SPORTLANDIA veți găsi îmbrăcăminte, incălțăminte și echipament de înaltă calitate, testate în condiții de urgență, care vor face ca sportul sau recrearea în aer liber să fie cât mai confortabilă și mai sigură.

SPORTLANDIA DESCHIDERE

SPORTLANDIA – expert

Suntem experți în tehnologii moderne, cunoaștem industria sportivă din interior și, prin urmare, oferim cu adevărat cele mai bune produse sportive la cele mai bune prețuri pentru întreaga familie!

SPORTLANDIA DESCHIDERE

Vă așteptăm la CCA Grand Hall, pe 27 octombrie 2018, în magazinul SPORTLANDIA, etajul 3.

SPORTLANDIA DESCHIDERE