SPORTLANDIA: colecție nouă a brandurilor globale

11:30 16/07/2019

Columbia, Emporio Armani EA7, Under Armour, Salomon, Merrell –sunt mărcile care știu totul. Ei au crescut în jurul lor milioane de fani loiali care trăiesc literalmente "de la noutate la noutate".

SPORTLANDIA - este cel mai mare magazin sportiv din Moldova, invită toți iubitorii brandurilor iconice la o nouă colecţie vara 2019. Gama este foarte impresionantă!

 

Alege branduri mondiale, cumpara la cel mai bun preț și obține bonusuri pe care le puteți plăti până la 30% din costul cumpărăturilor în viitor!

columbia sportlandia chisinau

Hainele și încălțămintea Columbia sunt unice. Fiecare lucru este "inspirat" de tehnologii superbe.

Tehnologia Omni-Heat reflectă și își păstrează propria căldură umană și îndepărtează excesul de căldură și umiditate. În cazul în care umiditatea ridicată este utilizată cu acoperire Omni-Shield care respinge picăturile de apă sau murdăria de pe țesătură fără a lăsa urme. În cazul în care aveți nevoie pentru a consolida "respirație" este folosit de Omni-Freeze și simțiți recele.

EA7 chisinau, emporio armani chisinau, under armour moldova

Dacă locuiți înconjurat de mărci celebre, acordați atenție noii colecții de femei Emporio Armani EA7 de la legendarul Giorgio Armani. E uimitoare!

спортландия купить купальник кишинев, купить плавки кишинев, купить море молдова

Încărcați-vă de soare și vara în haine de plajă și pantofi de la branduri mondiale. Toate produsele au o garanție a celui mai bun preț!

 

Dacă mergeți cel puțin o dată la magazinul sportiv SPORTLANDIA-veți cumpăra numai aici. De ce?

   -Pe teritoriul a 2000 de metri pătrați colectate toate cele mai bune branduri sportive din lume;

   -Putem găsi echipament pentru 50 de sporturi;

   -Gamă largă pentru copii și adulți;

   -SPORTLANDIA oferă cele mai eftine preţuri din Moldova;

   -Cu fiecare cumpărătură, veți primi lei bonus. 1 bonus=1 leu. Și cu aceste bonusuri acumulate, puteți plăti până la 30% din costul achizițiilor viitoare.

купить рюкзак кишинев, купить fila ишинев

Mai bine odată să vezi, decât o sută de ori să auzi! Magayinul sportiv SPORTLANDIA lucrează pentru dvs. în CCA Grand Hall în fiecare zi de la 9:00 până la 21:00. Vă aşteptăm!

спортландия гранд хол негруци