SPORTLANDIA: Cele mai necesare produse de vara la cele mai bune preţuri

09:47 30/05/2019

Cumpărați o bicicletă la magazinul SPORTLANDIA. Vă oferim 1000 de lei bonus. Ați găsit deja cum să-i cheltuiți?

sportlandia, biciiclete moldovabiciclete chisinau, biciclete pentru copii

Bonusurile magazinului SPORTLANDIA reprezintă o modalitate excelentă de a beneficia de aproape orice cumpărătură. Plătiți cumpărăturile cu bonusurile acumulate și beneficiați de până la 30%!

imbracaite sportлетняя одежда, пляжная одежда, одежда для спорта

Nu există prea multe tricouri! Lasă nu vă fie frică să cumpărați mai multe, sunt garantate pentru a fi purtate. Cu cardul bonus SPORTLANDIA-va fi foarte profitabil, iar starea de spirit crește cu toate 300%!

одежда для деетей, adidas kids, nike детиспортландия, спортландия дети

De ce să cumpărați produse pentru mare de 3 ori mai scumpe în Turcia sau în Bulgaria? În magazinul SPORTLANDIA astfel de prețuri scăzute pe care le puteți cumpăra-utilizați-aruncați-și cumpărați din nou. Tu și copiii tăi veți fi încântați de gama noastră.

пляжные аксессуары, игрушки

După cum puteți vedea în magazinul SPORTLANDIA există ceva pentru a cheltui leii bonus acumulaţi. Vă dorim un început excelent al sezonului de vară-iar bunurile pentru sport și activități în aer liber le puteţi procura la magazinul SPORTLANDIA.

Pentru dvs. lucrăm în fiecare zi de la 9: 00 la 21:00 în CCA Grand Hall, etajul 3. Vă așteptăm!

* Bonusurile unice pot fi plătite până la 30% din valoarea inițială a produsului. În lei bonus nu se achită mărfuri cu reduceri, carduri cadou SPORTLANDIA, mărfuri "super PREȚ".

гранд холл, grand hall, grand hall moldova