SPORTLANDIA: 25 noiembrie start la Black Friday - reduceri până la 70%

14:54 21/11/2019

Black Friday în magazinul sportiv SPORTLANDIA merge spre recorduri noi. Reducerile ajung până la 70%, iar unele produse sunt vândute chiar sub cost!

 

Cum să câştigi jackpot-ul la Black Friday în magazinul SPORTLANDIA?

СПОРТландия кишиневспортландия молдова

+ Veniți mai degrabă la magazinul sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall. Faceți o listă de cumpărături pentru întreaga familie - acest lucru vă va ajuta să nu cumpărați nimic în plus.

гранд холл спортландия

+ Nu uitați de sistemul de loialitate SPORTLANDIA - bonusurile acumulate pe cardul dvs. vor ajuta la economisirea suplimentară *.

купить кроссовки кишинев

+ Notaţi-vă. Toate cele mai profitabile produse sunt vândute foarte repede, de aceea este important să nu ratăm lansarea vânzării. Black Friday la SPORTLANDIA începe pe 25 noiembrie!

 

În urma acestor sfaturi, veți economisi cu adevărat câteva mii de lei dintr-o singură cumpărătură.

спортландия спортивный магазин

SPORTLANDIA este considerat pe dreptate cel mai mare magazin sportiv din Moldova. Este de 2000 mp. de teritoriu pentru activități sportive și în aer liber.

sportlandia cumpara chisinau

Oferim mai mult de 10.000 de produse de la cele mai bune mărci globale. Putem găsi echipamente pentru 50 de feluri de sport pentru copii și adulți. Gama este cu adevărat impresionantă!

 

Pentru tine, magazinul sportiv SPORTLANDIA este deschis între orele 9:00 și 21:00 în CCA Grand Hall, etajul 3. Te așteptăm la cea mai bună ofertă a anului!

sportlandia negruzzi grand hall

* 1 bonus = 1 lei. Puteți plăti până la 30% din preţul inițial a mărfurilor cu bonusuri. Cu bonusuri lei nu se plătesc mărfurile cu reduceri, mărfurile „SUPER PREȚ”.