Portjartiere Philippe Matignon: -50% la fiecare a doua pereche

17:39 15/03/2018

În sfârșit a venit primăvara! A venit timpul pentru fuste mini și rochițe. Cumpărăm în magazinul de brand Philippe Matignon din CCA Grand Hall portjartiere italiene, dresuri și ciorăpei cu o reducere de -50% la fiecare adoua pereche!

Чулки Philippe Matignon

            Încă din anii -80 brandul italian de clasă premium Philippe Matignon este folosit în toate defilările internaționale Vivienne Westwood, Karla Lagerfeld, Kenzo, Valentino. Este vorba despre cele mai bune materiale și țesături speciale ale dresurilor și portjartierelor italiene Philippe Matignon, care se întind pe picioarele damelor ca o adoua piele, accentuând și decorând silueta.

Чулки Philippe Matignon

           În sezonul de primăvară-vară ce urmează, designerii vă propun să purtați dresuri colorate și cu fantezie și ciorapi cu lurex de la Sisi – chiar și sub sandale. Printre brandurile care optează pentru o astfel de auto-exprimare sunt: Fendi, Ashish, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Kenzo, Versace, Emilio Pucci. 

Чулки Philippe Matignon

           Pentru zilele reci a lui martie alegeți dresuri negre dense cu o nuanță aurie – în ele picioarele arată slăbuțe și cu relief. Pentru ocazii speciale – un set din dantelă cu o curelușă pentru portjartiere. Iar dacă doriți să arătați ideal chear și în îmbrăcămintea cea mai slim – alegeți dresurile cu nivel de corecție triplă.

           Vă așteptăm în CCA Grand Hall, magazinul de brand Philippe Matignon, etajul 1. Crează-ți o dispoziție de primăvară)))

Чулки Philippe Matignon

*Reducerea de – 50% se oferă la produsul cu cel mai mic preț