NIKE: vânzarea anului - reducere de până la 70%

10:41 06/08/2021

În magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall avem vânzare completă a ultimelor mărimi. Această promoție are loc o dată pe an și va dura doar până pe 15 august!

nike moldova

Beneficiu dublu! La cumpărare, primiți puncte cu care puteți plăti până la 30% din costul achizițiilor viitoare. Pentru a face acest lucru, înregistrați-vă în programul de loialitate NIKE.Club.

nike chisinau

Va trebui să vă grăbiți pentru a găsi mărimea și culoarea potrivită. Dar se merită pe bune - NIKE este acum cel mai căutat brand sportiv din întreaga lume.

nike moldova

Ce primim în schimb atunci când cumpărăm echipamente NIKE? Energie. Și împreună cu energia, un impuls mai puternic, care vă permite să alergați mai repede, să săriți mai sus, să vă antrenați mai mult și chiar să arătați mai cool)

 

NIKE este un super hit, testat în timp, cu o armată de milioane de fani din întreaga lume și care a rămas popular timp de peste 50 de ani.

nike moldova

Nu ratați ocazia de a cumpăra acest super hit cu reducere de până la -70%. Pentru dvs., magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis zilnic între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

nike moldova