Nike: reduceri în ianuarie de pînă la -70%

17:13 11/01/2019

Reducerea mare de încălțăminte din ianuarie în magazinul de firmă Nike din centrul comercial Grand Hall este o promoție pe care toți fanii brendului au așteptat-o pe tot parcursul anului. Astfel de prețuri sunt doar o dată pe an!

nike

Încălțămintea de alergat Nike Air Zoom Structure 20 este concepută pentru antrenamentul zilnic. Potrivit pentru sportivi cu hiperpronarea și greutatea până la 95 kg. Asigură funcționarea confortabilă și amortizarea în timpul antrenamentului. Pentru că Inserția Zoom Air se află în fața adidasului, atunci aceasta este o opțiune excelentă pentru sportivii care rulează cu călcîiul.

nike

Nike Air Max: o adevărată descoperire în istoria adidașilor. Capsulă specială situată în călcâiul metodei unice eficiente de depreciere. Air Max sunt practice, rezistă încărcăturilor impresionante, în timp ce vă protejează picioarele.

nike

Fiecare model Nike este o inovație de înaltă tehnologie. Siguranța, materialele de înaltă calitate, proprietățile de amortizare stau la baza tuturor produselor. Nike vă va oferi un pas și o imagine clară și sigură.

nike

Popularitatea Nike se datorează nu numai stilului de viață sănătos și sportului, ci și tendințelor modei. Adidașii Nike vor face aspectul casual interesant, relaxat, va adăuga o încântare în stilulul tău.

nike

Grăbiti-vă, numai acum aveți ocazia să cumpărați adidași confortabili pentru jogging, fitness și alte antrenamente, precum și accesorii la modă, la prețuri foarte competitive, concepute pentru a participa la formarea  imaginii spectaculoase.

nike

Adidașii Nike sunt concepuți pentru libertatea zilnică: pentru alergare, pentru antrenament, pentru viața de zi cu zi, pentru orice situație. Nu ratați șansa dvs. să cumpărați cea mai bună încălțăminte de sport din lume la prețuri ireal de mici. Vă așteptăm în magazinul de firmă Nike din centrul comercial Grand Hall, 3 fl.

nike