Nike: noua colecție vara '18

11:22 27/06/2018

            Ușurința. Ventilația. Inovație. Deci, prin aceste cuvinte putem descrie noua colecție de vară Nike '18. Apreciați toate avantajele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru căldura de vară din magazinul de brăndul  Nike - numai în CCA Grand Hall!         

           

            Știați că hainele și încălțămintea  Nike din noua colecție SS18 au fost testate la o distanță de 27.000 km. Recenzile sportivilor și cercetarea biomecanică a corpului sportivilor au ajutat companiei  Nike să creeze  produse inovatoare care o să vă ajute la obținerea unor rezultate incredibile în sport.

Nike купить в Молдове кишинев гранд холл

            Totul  se începe de la principiile de bază. Începeți cu încălțămintea. Zona de ventilație, ușurință și confort - Nike creează încălțăminte care se adaptează caracteristicilor corpului și devine o "a doua piele" cu amortizarea cea mai incredibilă din istoria sportului.

Nike: новое поступление Лето '18 Grand Hall женщины

            Alegeți  haine de vară potrivite. Zonele cu ventilație sporită asigură trecerea aerului acolo unde este necesar. Învinge căldura cu modelele culte retro, cu complecte inovatoare și  elegante pentru activități sportive.

Nike: новое поступление Лето '18 Grand Hall дети

           Încercați  costumele Nike chiar în magazin -  îmbrăcați- vă, încălțați-vă,  ridicați- vă pe banda de alergare și  verificați toate inovațiile de la Nike.

Nike сумки рюкзаки купить кишинев

                Și nu contează care este scopul tău: primul loc sau vrei doar să faci sport și să - ți îmbunătățești  tehnica - magazinul  Nike din CCA Grand Hall este întotdeauna deschis pentru tine!

Nike кишинев молдова гранд холл