NIKE: noua colecție de iarnă 2022 este deja în vânzare

12:18 10/11/2021

Uită de prognoza meteo. Magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall are o nouă colecție de iarnă 2022. Super cool, super calduroasă și la super preț!

 

 

Țesătură cu două straturi hidrofugă STORM-FIT și puf moale.

Tehnologia de iarnă NIKE STORM-FIT este o stofă care oferă protecție maximă împotriva apei, vântului și zăpezii. Ideală nu numai pentru locuitorii orașului, ci și pentru pasionații de sport pe orice timp. Umplutura moale, plăcută la atingere, protejează de frig și nu îngreunează modelul.

nike moldovanike moldova

Jachetele de iarnă supradimensionale NIKE Therma-FIT Repel sunt o nouă versiune a îndrăgitului model NIKE. Tehnologia Therma-FIT oferă o protecție excelentă împotriva frigului fără a o îngreuna. Materialul NIKE Repel respinge umezeala menținând uscată căptușeala din puf de rață.

nike moldovanike moldova

În noua colecție de iarnă NIKE, designerul Dylan Raash combină tehnologia încălțămintei de snowboard cu încălțămintea urbană.

Rezultatul sunt adidașii NIKE destul de serioși pentru vremea cea mai dificilă: cu materiale impermeabile pe partea superioară, membrane Gore-Tex rezistente la vânt și umezeală și un protector antiderapant pentru iarnă.

Ei bine, hitul din această iarnă este cu siguranță NIKE ACG Lupinek Flyknit! Menține caldura, se potrivesc confortabil și continuă să arate impresionant din punct de vedere al designului.

nike moldova

Nu uitați să plătiți până la 20% din costul bunurilor selectate cu punctele NIKE acumulate. Pentru dvs., magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis zilnic de la 9:00 până la 21:00. Vă așteptăm!

nike moldova