Nike Kids: Colecţia pentru şcoala şi sport

14:00 02/09/2020

La școală pentru note mari - în magazinul de firmă Nike pentru prețuri scăzute. Ne echipăm complet copiii pentru școală la prețuri super-avantajoase!

 

Pentru noua generație de sportivi - în magazinul de firmă Nike în CCA Grand Hall, a sosit noua colecție Nike Kids pentru școală și sport. De ce este Nike Kids alegerea numărul unu pentru părinți și copii din întreaga lume? Răspunsurile le găsiți mai jos :)

Nike Kids: Colecţia pentru şcoala şi sport

 

Părerile oamenilor despre articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii Nike sunt deosebit de pozitive - părinții notează calitatea superioară a materialelor folosite: pantofii continuă să servească uimitor de mult, talpa păstrează esența ei de-a lungul vremurilor, nu se rupe,nu intră umezeală și nu crapă.

Nike Kids: Коллекция для школы и спорта по суперценам

 

Echipamentul Nike Kids nu are egali! Copilul are o încărcătură extraordinară: lovituri, căderi, viteză mare. Tehnologia Nike Kids absoarbe toată umezeala, înmoaie căderea, fixează ferm glezna, elimină excesul de umiditate. Copilul dumneavoastră este bine protejat de posibile răni.

Nike Kids: Коллекция для школы и спорта по суперценам

 

Nike Kids utilizează noi tehnologii de cusut, iar execuția este strict verificată în laborator pentru controlul calității. Puteți fi siguri de puterea, siguranța și rezistența excelentă la uzură a tuturor modelelor Nike Kids.

Nike Kids: Коллекция для школы и спорта по суперценам

 

Vă așteptăm cu copiii la premiera colecției de toamnă Nike Kids pentru școală și sport. Aceasta este cea mai bună alegere pentru sănătatea și succesul copiilor noștri!