Nike: colecţie nouă de toamnă

09:32 25/10/2019

          Toamna este momentul pentru a inspira mai mult aer curat și a începe ceva nou. Magazinul de firmă Nike din CCA Grand Hall prezintă noua colecție de toamnă.

         Colecția nouă vă permite să efectuaţi combinații diferite în dependenţă de preferințele Dvs și tipul de activitate, care în plus pot accentua stilul și personalitatea.

 

 

Combinațiile de țesături de înaltă tehnologie vă permit să vă simţiţi confort pe distanțe lungi, indiferent de condițiile meteorologice, iar imprimările luminoase din noua colecție vă vor ridica dispoziţia și vor face antrenamentele Dvs. nu numai utile, dar și eficiente.

nike, nike moldova, nike chisinau

Creați o bază de garderobă puternică cu modelele noi Nike - alegeți adidaşii clasici sau cei în stilul anilor 90, care sunt perfecţi pentru a completa un look stilat de toamnă.

nike grand hall, nike woman, nike kids

Colecția Nike pentru dame din sezonul toamnei 2019 include tot ce ai nevoie pentru toate activitățile, de la încălzire până la antrenamente intense, de la plimbare în stradă la ocupaţii în sală.

adidas, adidas moldova, найк, найк кишинев

Creează-ţi un look stratificat din modele ideale pentru vreme rece. Alege adidașii voluminoși sau minimalisti pentru a te evidenţia.

найк дети, найк гранд холл

Un chipiu cu un logo brodat pe partea din față vă va ajuta să vă evidenţiaţi. Materialele de primă clasă creează un aspect clasic.

адидас, найк дети, adidas kids

Tendințele se schimbă de la sezon la sezon, dar veți arăta întotdeauna stilat în modelele Nike care se potrivesc fiecărei situații. Vă așteptăm în CCA Grand Hall, magazinul de firmă Nike. Nu ratați noua colecție.

sport, haine sport, haine pu sport chisinau, puma moldova