Grand Hall: Master Class Mint-Floristics

16:26 02/10/2017

În CCA Grand Hall sa petrecut un master-class floristic de la Mint-Floristics. Acesta a fost condus de florista Maria Savcenco. Fermecătoarele flori olandeze, atmosferă plină de emoții pozitive, frumoasele participante și cadouri.

Master Class Mint-Floristics

Toate participantele au primit emoții de neuitat, o practică foarte interesantă și desigur o compoziție florală făcută cu mâinile sale. Fetele au primit certificate de finalizare a master-class și desigur cadouri de la parteneri.

Master Class Mint-Floristics

Magazinul Inglot a dăruit produse cosmetice în valoare de 1000 lei. Rujuri, ojă, umbre- sunt un rai pentru dame! Magazinul Mr. Scrubber Moldova a oferit câștigătoarei o cutie în care au intrat:

  • Scrab de cafea pentru corp;
  • Scrab pentru față;
  • Gel de duș;
  • Cremă de corp;

Virtua Studios a dăruit un certificat de reducere pentru prima joacă.

Master Class Mint-Floristics

Dispoziția bună a fost asigurată de Purcari Estate Timbrus. Dar aceasta nu este totul! Cea mai bună lucrare apreciată de juriu a câștigat un certificat în valoare de 2000 lei.

Participantele au creat buchete incredibil de frumoase, ele sau veselit, au discutat, au băut vin și sau împărtășit cu experiențe floristice. Sa creat o atmosfera ca în poveste, iar Grand Hall a fost străbătut de un miros minunat de flori.

Felicităm câștigătoarele Master-Class-ului Mint-Floristics.