Deschiderea noului Restaurant din încinta CC Baby Hall

03:33 10/10/2016

Ziua de 10 septembrie 2016 a fost o zi cu-adevărat formidabilă pentru cei care au fost alături de Pizza Mania la deschiderea noului Restaurant din încinta CC Baby Hall. 

deschiderea noului Restaurant PizzaMania

Degustația adevăratei pizza italienești și Tombola Cadourilor Gustoase cu Giovanni Manni, jocurile cu Animatorii Veseli, Face-paintingul organizat din partea restaurantului au făcut pe fiecare să zîmbească în această zi frumoasă.

Degustația pizza italienești

jocurile cu Animatorii

Localul se deosebește printr-un design foarte fin dar în același timp plin de căldură sufletească pe care o emană fiecare obiect de décor. Îmbogățit cu notițe italienești, fiecare colțișor al localului atestă o nuanță de frumusețe, tandrețe și acuratețe autentică.

Pizza Mania Baby Hall

Dotat cu mobilier specializat atît pentru maturi cît și pentru bebeluși pe alocuri, localul atestă a fi unul dintre cele mai comode pentru sărbătorile de familie, zilele de naștere, cină, lunch, dejun, business întruniri.

localul pentru sărbătorile

Grație încăperii largi a restaurantului, existenței meniului pentru banchete, ofertelor speciale pentru organizatiile corporative, devine posibilă organizarea banchetelor  și corporativelor în grup.

La discreția oaspeților activează  chelnerii bine instruiți, amabili și operativi, bucătarii iscusiți și administratorii bine organizați pentru a forma o ambianță pozitivă și o atmosferă plăcută a localului.

La Pizza Mania Baby Hall

La Pizza Mania Baby Hall, orice eveniment devine deosebit.Orele de activare a localului – Luni-Duminică – 9:00-21:00