Cotonella: Reduceri de Paști ca în Italia

16:17 04/04/2018

            Aruncăm tot cei vechi și ne înnoim garderoba. Asta e ca în Italia. Procurăm lejerie italianp și imbrăcăminte pentru casă Cotonella cu reducri de până la 40% combinarea extravagantă a bumbacului organic și a dantelei italiene.

Cotonella: пасхальная распродажа по-итальянски

            Fetelor bucurațivă preferata voastră lejerie italiană acum cu reduceri de până la 40%. Iar dacă încă nu cunoașteți brandul Cotonella, vă invităm în CCA Grand Hall în magazinul de brand Cotonella. Fiți siguri că ve-ți rămâne pentru totdeauna fană a acestei lenjerii ideale-frumoase și de calitate.

Cotonella: мужчины

           Cotonella știe bine ce anume Dumneavoastră doriți. Fiecare colecție Cotonella – e femenină ți bărbătescă, de o concentrare majoră, în măsură erotică și moale.

Cotonella: нательное белье

            Cotonella nu se încadrează în conceptul de "lenjerie de corp" în simțul său zilnic - confecții confortabile, neglijete de dantelă, sutiene cu brodări fine, create cu tendințele cheie, sunt mai degrabă categoria bucuriilor gourmet.

Cotonella: пижамы

            Dumneavoastră aveți dispoziția de a vă tolăni toată ziua în pat? Dați frâu acestei dispoziții, alegeți o pijama potrivită pentru ziua de odihnă de Cotonella și recăpătațivă puterile.

Cotonella: дети

                       Lenjeria pentru copii de la Cotonella, este frumoasă și calitativă -  o parte forate importantă a garderobei zilnice a micuților. Oferă confort, ridică dipoziția cu culorile și designul său.

Cotonella: девочки

            Îmbrăcămintea pentru casă Cotonella pentru copii se crează din bumbac, care se lipește fin de pielea cupilului și nu provoacă iritații. Bumbacul 100% răsuflă, este impermiabil la aer evitând transpirația excesivă.

            Magazinul de brand Cotonella din CCA Grand Hall lucrează pentru Dumneavoastră fără zile de odihnă de la 9:00-21:00. Vă așteptăm cu toată familia la reducerile de Paști.

Фирменный магазин Cotonella в ТРЦ Grand Hall