Cotonella: fiecare a treia unitate cadou

12:52 08/06/2018

            Alegînd cel mai bun pentru tine și familia ta – alege lenjeria italiană intimă și de corp, la magazinul de firmă Cotonella. Numai pînă pe 24 iunie în magazinul de firmă Cotonella din Grand Hall, primiți fiecare a treia unitate cadou.

Лето от Cotonella: каждая третья вещь бесплатно

            Textile exclusiviste, decorarea și designul deosebit - admiratorii calității și individualității italiene Cotonella apreciază seturile grațioase din satin și dantelă  pentru femei, lenjeria elegantă pentru bărbați, hainele confortabile pentru dormit și lenjerie comodă pentru copii.

Cotonella 1+1=3

            Lenjeria Cotonellа nu își pierde calitatea nici după 100 de spălări, oferă confort maxim și are grijă de sănătate. Calitatea și ecologia panoului face ca marca Cotonella să fie cea mai bine vândută  în America și toate țările europene.

Cotonella дети Кишинев

           Tehnologia foarte prudentă al brandului Cotonella aparține colecției pentru copii. Materialul are proprietăți antibacteriene și antialergice, asigură un sentiment igienic și proaspăt. Țesutul respiră, proprietățile sale speciale neutralizează mirosurile neplăcute și absorb transpirația bine.

Cotonella купить в кишиневе

         

Cotonella combină prețuri accesibile și calitate deosebită. Dacă aveți întrebări legate de produse sau un ajutor în selectarea dimensiunilor - vă așteptăm în magazinul Cotonella, CCA Grand Hall,et 1. Cumpărături plăcute!

* În mod gratuit, cumpărătorul primește unitatea cu cel mai mic preț în bonul de plată.
 

Cotonella в ТРЦ Grand Hall Кишинев