Cotonella: -30% la lenjeria italiană

11:08 06/07/2018

            Reduceri mari în magazinul italian Cotonella în CCA Grand Hall - 30% reducere la colecția de vară, la lenjerie de corp, haine de casă și pijamale.

Cotonella  итальянское нижнее белье купить кишинев

            Designerii italieni Cotonella  se compară cu sculptorii italieni. Ambii au studiat cu atenție toate curbele și trăsăturile corpului feminin. Seturile pentru femei sunt extraordinar de sexy, dar în același timp simple.

Cotonella: -30% на итальянское нижнее белье

            Materialele utilizate pentru fabricarea lenjeriei Cotonella sunt selectate numai cu cea mai înaltă calitate. Designul anatomic are un aspect ideal - în cele din urmă, vă pare să fiți protejat de a doua piele.

Cotonella скидки на итальянское нижнее белье гранд холл

            Datorită materialelor naturale de cea mai înaltă calitate și celor mai noi tehnologii, Cotonella este liderul în producția de lenjerie de corp și lenjeria intimă pentru copii. Copiii sunt încântați de culori luminoase, iar părinții apreciază calitatea hainelor și prețurile democratice.

Cotonella купить кишинев молдова гланд холл

         Cei care au purtat vreodată haine italiene sau costume de casă de la Cotonella nu vor mai fi confundate cu nimic. Chiar și cei mai simpli, la prima vedere, chiloți sunt cusuți astfel încât este imposibil să se găsească un minus: nu există nici un fir proeminent și nici o cusătură curbată.

         Puteți fi siguri că achizițiile vă vor ridica starea de spirit. Vă așteptăm la reducerile de vară în magazinul italian Cotonella din CCA Grand Hall, etajul 1.

 

Image removed.