Columbia: reduceri de pînă la -40%

12:24 07/06/2018

           În magazinul de firmă Columbia, numai în CCA Grand Hall, reduceri de pînă la -40% la liderii pentru oraș și natură. Îmbrăcămintea și încălțămintea  Columbia se caracterizează prin tehnologii înalte, confort, multifuncționalitate, design - tot ceea ce este preferat de oamenii care duc un stil de viață activ sau doresc să se simtă confortabil în agitația zilnică a orașului.

Columbia скидки до -40% купить кишинев

           Dacă înțelepciunea vine într-adevăr cu experiență, atunci 76 de ani în industrie înseamnă că Columbia este un expert în îmbrăcăminte și încălțăminte pentru oraș și activități în aer liber. Columbia știe că soarele este viață, dar arsurile solare vă pot amîna toate planurile. Prin urmare, îmbrăcămintea și încălțămintea de înaltă calitate Columbia, vă oferă confort și protecție de primă clasă în orice situație.

Columbia купить кишинев

           De la vârful de munte până la cel mai apropiat parc, de la vîrful ghețarului până la grădina dvs, Columbia vă va ajuta să prefaceți o recreere în natură - într-o plăcere. Vă așteptăm în magazinul de firmă Columbia, numai în CCA Grand Hall, etajul 3.

Columbia только в гранд холле