Columbia: îmbrăcăminte tehnologică și încălțăminte pentru turism și oraș

16:00 04/05/2018

Sunteți unul dintre cei care, în locul activităților de pe plajă, preferați odihna activă, plină de aventuri și peisaje sălbatice? Atunci alegeți drumul direct spre magazinul de firmă Columbia în CCA Grand Hall.

 

            Important! Columbia este cel mai însemnat outdoor-brand, care poate păstra sănătatea și chiar viața în zonele neospitaliere ale planetei noastre.

 

            Columbia, practic, de la bun început a cooperat cu extremalii care nu se tem să se opună dificultăților. Deplasările anuale sponsorizate aduc multe aprecieri utile pentru noile inovații.

îmbrăcăminte și încălțăminte Columbia

            Și acum imaginați-vă ce se va întâmpla dacă toate realizările acumulate ale Columbiei vor fi combinate cu stilul modern. Rezistența obișnuită la vremuri nefavorabile, fie calde sau ploi de lungă durată, se întâlnește cu țesături actualizate și culori proaspete, care se potrivesc perfect în dulapul unui locuitor urban modern.

îmbrăcăminte și încălțăminte Columbia

            Un alt trufeu al Columbiei este încălțămintea care se potrivește  perfect cu toate hainele, deasemenea ea  asigură amortizarea în timpul mersului. Încălțămintea  se distinge printr-o ergonomie bine gândită și materiale de înaltă calitate.

            În Moldova puteți procura hainele și încălțămintea Columbia doar în magazinul de firmă Columbia, în CCA Grand Hall, 3 etaj. Produsele originale de marcă sunt garantate!

magazinul Columbia CCA Grand Hall