Bomba: Numai 10 zile super preţuri

16:14 21/08/2020

Bomba – cea mai mare rețea de supermarkete din Moldova, cu cel mai larg asortiment de tehnică la cele mai bune prețuri!

Noi mereu suntem atenți la cumpărătorii noștri, mereu vă propunem cele mai convenabile prețuri, de aceea pînă acum “BOMBA – este №1 în Moldova”. Nu ratați – Doar 10 zile de super prețuri la sfîrșitul lunii august!

Bomba: Только 10 дней суперцен

Doar 10 zile, în Bomba este prezentat cel mai larg asortiment de televizoare la prețuri joase! De exemplu, prima dată în Moldova, televizorul LG 4K Smart, cu diagonala 125 cm este posibil de cumpărat doar la 5999 lei! Da - Da nu vi s-a părut 5999 lei plus 300 lei CASH-BACK în cadou! Datorită funcției SmartTV a acestui model, veți primi plăcere din vizionarea filmelor preferate, translărilor sportive și altor emisiuni distractive în formatul UHD 4K.

Bomba: Только 10 дней суперцен

Televizorul OLED LG este creat în baza tehnologiilor de nouă generație. Spre deosebire de televizoarele simple LED, televizoarele OLED nu au nevoie de iluminare. Fiecare picseli răspunde de culoarea și lumina personală. La deconectare toate acestea capătă culoare neagră. Datorită nuanțelor accentuate a culorii negre, se obține o reproducere mai bună a culorilor și un contrast incredibil - experimentați imaginea cea mai reală a oricărui televizor LG. De exemplu, pentru prima dată în Moldova, televizorul LG 4K Smart , cu diagonala de 140 cm, poate fi cumpărat doar la 19.999 lei plus 1100 lei CASH-BACK, în cadou! Deschideți lumea către o nouă realitate, datorită celei mai avansate tehnologii în producția televizoarelor OLED!

Bomba: Только 10 дней суперцен

De exmplu, noutățile anului 2020 QLED 4K SmartTV de la SAMSUNG cu rame subțiri și diagonala de 127 сm – 10999 lei plus 1000 lei CASH-BACK în cadou! Veniți și experimentați imaginea nemaipomenit de clară și sunetul extraordinar. O alegere excelentă pentru încăperi de orice dimensiuni.

Bomba: Только 10 дней суперцен

Rețeaua de supermarkete ВОМВА are grijă de curățenia din casele Dvs. Mașina de spălat LG cu încărcarea de 8 kg cu motor de tip invertor DirectDrive pentru 1000 rotații, la un super preț de 5999 lei plus 500 lei CASH-BACK în cadou!

Bomba: Только 10 дней суперцен

Ca întotdeauna, în topul celei mai populare tehnici de bucătărie –  frigiderul cu două uși Midea cu congelator în partea de jos. Doar pînă la finele lunii august, îl veți putea procura la 2999 lei plus 200 lei CASH-BACK în cadou!

În orice casă trebuie să fie mașină de spălat vesela, ea v-a economisi timpul Dvs și va asigura o spălare ideală a veselei. Pentru că, aceasta este BOSCH, dar el este producătorul mașinilor de spălat vesela nr.1 în lume.Mașina de spălat vase incorporabilă BOSCH cu diagonala de 60 cm pentru 12 complecte cu 4 programe la un super preț 4999 lei plus 400 lei CASH-BACK în cadou!

Nu ratați șansa, doar 10 zile procurați tehnica la super prețuri!

** - returnarea parțială a banilor cheltuiți.

Linia fierbinte rețeaua de supermarkete Bomba: (+373-22) 26-00-26