Bomba: Castiga automobilul tău!

11:37 15/01/2020

18 ianuarie 2020 la ora 12:00 în fața CCA GrandHall, fiecare cumpărător care a efectuat o achiziție în valoare de 300 lei și care a completat cuponul de loterie poate participa la extragerea automobilului KIA PICANTO.

Bomba: Castiga automobilul tău!

Mulți ani extragerea premiilor  în rețeaua supermarketurilor BOMBA a devenit o tradiție neschimbată și foarte iubită! Anual, participantul la tombolă poate deveni fiecare doritor care a efectuat o achiziție în valoare de cel puțin 300 de lei și care a completat cuponul. Extragerile au loc în fața supermarketului BOMBA CCA Grand Hall.

Выиграй свой автомобиль

Cumpărători au încredere în noi! Extragerea automobilului și Premiilor valoroase este absolut transparentă și onestă. Orice copil din cei prezenți poate ieși pe scenă și a trage biletul de loterie.

Vorbind despre emoțiile câștigătorilor, inutil.  Fotografiile și videoclipurile vorbesc de la sine. Acestea sunt acțiuni generoase. Fără înșelăciune și sincer. Adevăratul "marketing cu fața umană" , fără trucuri și pretenții.

Выиграй свой автомобиль

Totul este simplu: reputația Bomba este scumpă, în Moldova suntem mult timp cunoscuți și respectați pentru onestitatea, deschiderea și calitatea serviciilor prestate.