ADIDAS: suntem din nou cu tine!

16:02 06/06/2020

Tuturor fanilor adidas! Colecția ultramodernă de vară 2020 este deja la vânzare - începând cu 8 iunie magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall începe să funcționeze.

adidas moldovaadidas moldova

Prospețime, vibrație, inspirație de culori - colecția de vară adidas este o adevărată sărbătoare a emoției și a frumuseții.

adidas moldovaadidas moldova

Tehnologie, tendințe vestimentare și o abordare creativă a sportului - adidas SS20 a devenit imediat un hit al sportului și al străzii și a ridicat brandul la moda Olympus.

adidas moldovaadidas moldova

În dezvoltarea colecției de vară adidas Kids, au fost implicate noi soluții inovatoare.

adidas moldovaadidas moldova

ClimaProf este un microclimat de temperatură ideal în haine și încălțăminte. Formotion - protecția maximă a tălpii piciorului copilului. Breathability - protejează picioarele copilului de umiditatea excesivă și de dezvoltarea bacteriilor.

Datorită acestor tehnologii de brand, milioane de părinți preferă îmbrăcămintea și încălțămintea adidas pentru copiii lor.

adidas moldova

Siguranța dvs. este o prioritate! Respectăm măsurile de precauție necesare: oferim antiseptice pentru mâini, consultanții noștri lucrează cu măști, o distanță de 1,5 metri este întotdeauna respectată între angajații magazinului și clienți.

Vă așteptăm! Magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall, etajul 3. Orar: luni-vineri 10:00-16:00, sâmbătă și duminică - zile libere.

adidas кишинев гранд хол