Adidas SS19: colecția nouă este deja în vînzare

17:37 24/01/2019

Noua colecție adidas SS19 a sucit mințile a milioane de fani. Aceasta este cea mai așteptată colecție și este deja în vânzare - în magazinul de firmă adidas numai în centrul comercial Grand Hall!

adidas

Pentru toate femeile ce sunt în pas cu moda, magazinul de firmă adidas a pregatit tricouri trendy "Boyfriend"  intr-un stil adidas Originals recunoscut. Tricotajul din bumbac moale este foarte plăcut la atingere.

adidas

Tricou pentru copii adidas Predator este fabricat din material gros care îndepărtează umezeala excesivă și se usucă repede. Este practic, confortabil, versatil și potrivit pentru uzul zilnic. Mînerele confortabile cu sloturi pentru degetele mari și o glugă confortabilă vă mențin calde, datorită acestui fapt micuțul tău campion nu va îngheța pe drumu spre antrenament.

adidas

Fanii lui Spider-Man pot găsi adidas  Spider-Man Fortarun. Adidașii din plasă pentru copii cu o imprimare de păianjeni voluminoși mici - oferă confort datorită amortizării moi și o închidere confortabilă  este perfectă pentru a se descălța și încălța cu ușurință.

adidas

Adidașiiconfortabili pentru copii RAPIDARUN sunt create pentru jocuri active. Suprafața ușoară, elastică oferă confort pe parcursul zilei. O talpa cu un profil de rulare adaptata  asigura o buna tractiune, iar suportul in zonele cheie asigura stabilitate.

adidas

Noua colecție adidas SS 2019 are o varietate unică de produse, de la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sportivi profesioniști, până la modele de clasă premium. Vă așteptăm la premiera unei noi colecții în magazinul de firmă adidas din centrul comercial Grand Hall.