Adidas SS18: un teritoriu nou!

11:36 22/06/2018

În această vară, noua colecție SS18 schimba  înțelegerea segmentului încălțăminte sportivă. Restabilirea legăturilor cu cultura străzii, adidas spune că stilul sportiv este direcția adevărată a colecției. Cum vă place noua colecție adidas?

 

Combinând cunoștințele despre echipamentele sportive profesionale și moda moderne de stradă, adidas descoperă un nou teritoriu. Tricourile și șorturile inovatoare sunt realizate cu materiale speciale care respiră.

adidas SS18 лето

Modelele din  material textil adidas ClimaCool sunt completate cu o suprafață specială care se află în zonele cele mai critice, ajutând la menținerea temperaturii optime a corpului, evitând supraîncălzirea.

ClimaLite este o tesatura  ușoara, moale si respirabila, care absoarbe excesul de umiditate si le elimina, pastrand pielea uscata.

adidas SS18 лето

Încălțămintea inovatorie high-tech adidas, cu tehnologia CLOUDFOAM, este reprezentată de o pernă moale, ultra-ușoară, care asigură o susținere perfectă a piciorului zi de zi.

Tehnologia CLOUDFOAM a fost concepută pentru a oferi confort  fiecărui  pas. Datorită tălpii inovatoare EVA și a unui branț special de spumă de memorie, fiecare proprietar de  adidasi Neo  va putea simți un nivel excelent de depreciere.

adidas SS18 лето

În elaborarea a colecției pentru copii adidas SS18, au fost utilizate următoarele soluții inovatoare:

  • Formotion – protecție maximă a piciorului copilului;; 
  • Breathability – protejează picioarele copilului de umiditate crescută și dezvoltare bacteriană.

Datorită tehnologiilor performante  a mărcii, milioane de părinți aleg îmbrăcăminte și încălțăminte adidas pentru copiii lor.

adidas SS18 лето

Fiecare nouă colecție de adidas confirmă faptul că în fiecare sezon numărul persoanelor care fac parte dintr-un stil de viață sănătos crește.

Vă așteptăm la magazinul adidas, Grand Hall, etajul 3!

магазин Adidas ТРЦ Grand Hall