ADIDAS: colecția nouă adidas deja în vînzare în CCA Grand Hall

11:41 30/08/2018

        Noua colecție de toamnă adidas -2018 este deja disponibilă în magazinul de firmă adidas în CCA Grand Hall. Stilul modern și pasiunea pentru inovație -  noua colecție adidas este la vârful popularității în toate megapolisurile lumii.

        Ce ne așteaptă în noua colecție de la brandul de renume mondial adidas?

adidas новая коллекция осень 2018 кишинев

            Fiind un simbol al tehnologiilor avansate și ideilor inovatoare - în noul sezon adidas mereu privește spre viitor. Dezvoltarea tehnologiei adidas deschide calea către noi realizări sportive.

adidas chisinau grand hall

            Adidas Originals oferă adidași mega comfortabili- adidas Superstar într-un design nou. Explorând lumea prin mișcare, fetele active își vor demonstra cu mândrie stilul în cadrul antrenamentelor și adunărilor în noul echipament adidas, în toamna anului 2018.

adidas chisinau grand hall одежда для детей

            Bocancile de fotbal Adidas sunt un exemplu de produse high-tech, care sunt foarte populare în întreaga lume. Și nu este surprinzător, fiecare  apariție nouă adidas este o senzație puternică, care atrage atenția publicului.

adidas купить кишинев гранд холл

          Apreciați avantajele noii colecții adidas autumn-2018 - modele de tehnologie nouă, eficiență în funcționare, durabilitate, design elegant și gamă de culori atrăgătoare.

adidas chisinau cumpara

            Noua colecție adidas autumn-2018 are o varietate unică de produse, de la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru  sportivi profesioniști, până la modele premium. Vă așteptăm la premieră, la magazinul de firmă adidas în CCA Grand Hall.

adidas chisinau grand hall