ADIDAS: alăturați-vă programului de loialitate

15:21 16/12/2020

Devino parte a echipei ADIDAS, începe să câștigi puncte și obține recompense chiar acum!

adidas chisinau

Programul de loialitate ADIDAS vă oferă acces la ceea, ce are mai bun ADIDAS. Doriți să aflați mai multe despre programul de loialitate ADIDAS?

Scanează codul QR sau deschide linkul și obține 500 puncte cadou * chiar acum pentru achiziții în magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall.

Atenţie! 500 puncte se echivalează cu 500 lei, pentru că în programul de loialitate ADIDAS 1 punct = 1 leu. Cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din achiziție!

adidas chisinau

Când prietenul tău va descărca aplicația UDS și se va alătura nouă, folosind linkul tău, el va primi un cadou în mărime de 500 puncte și 5% Cashback din costul fiecărei achiziții din magazinul de marcă ADIDAS.

Vei primi întotdeauna de la noi Cashback suplimentar de până la 3% din achizițiile prietenului tău și achizițiile prietenilor lui, cărora le va recomanda programul de loialitate ADIDAS!

adidas reduceri

Pentru dvs., magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall este deschis în fiecare zi între orele 9:00 - 21:00. Începeți să cheltuiți punctele cadou chiar acum!

adidas grand hall