Academia de karting: Curse de karting la doar 50 lei!

16:11 02/10/2017

Academia de karting din incinta CCA Grand Hall oferă o posibilitate uimitoare de a petrece timpul cu familia și prietenii. Transformați visele în realitate, simțiți pe pielea proprie suprapresiunea, vibrația și puterea bolidului – deveniți un pilot adevărat doar cu 50 de lei*.

Curse de karting la doar 50 lei

Aacdemia de karting – este locul unde Dvs împreună cu toată familia veți beneficia de o experiență unicală de pilotare a unui bolid. Veți fi îmbrăcați în echipament profesional a unui pilot adevărat, veți fi instruiți de profesioniști  după care veți conduce cel mai tare karting din lume. Sistemele moderne de măsurare vor afișa pe ecran rezultatele cursei Dvs pe un ecran LED enorm. Dvs aveți posibilitatea în orice timp să vă perfecționați reziltatele -  numai în octombrie prețul unei curse – doar 50 lei*!

happy hours

Puteți organiza atât o cursă indiciduală cât și curse de întrecere care ar conține – antrenament, calificare și finala cu cei mai tari piloți. În fiecare sâmbătă din septembrie, la Academia de Karting se vor desfășura campionate de grup în cadrul cărora fiecare participant beneficiază de o diplomă. Locurile I, II, III – SUNT PREMIANTE!

turniruri de grup

Academia de karting funcționează în fiecare zi în fața CCA Grand Hall. Vă așteptăm!

* 50 lei – prețul  p/u 1 cursă cu un kart solo: luni 14:00-18:00, marți-vineri 12:00-18:00.