SPORTLANDIA: Crăciun sportiv la prețuri mici

14:59 07/12/2018

           Cel mai mare magazin de produse sportive din Moldova, SPORTLANDIA, situat în CCA Grand Hall, anunță începutul reducerilor de Anul Nou. Reduceri de până la 50%, un sistem de bonus unic - SPORTLANDIA face ca sportul să fie accesibil tuturor!

 

Deschis în octombrie, SPORTLANDIA câștigă rapid încrederea și popularitatea în rândul cumpărătorilor și susținătorilor unui stil de viață activ. Peste 100.000 de persoane au devenit deja clienții noștri.

спортландия купить куртку

SPORTLANDIA oferă un asortiment larg de haine și echipamente care nu are egali în țară – este un expert în  Moldova, și ghidul dumneavoastră  pentru 50 de tipuri de sporturi din lume.

Спортландия гранд холл

Ce vindem? Practic tot de ceea ce ar putea avea nevoie un atlet profesionist sau o persoană care să conducă un stil de viață sportiv.

sportlandia chisinau

Numai colecții originale de la cele mai renumite branduri - Columbia, Speedo, Adidas, Asics, Arena, Nike, Kettler, Kappa, Under Armor și alți "gladiatori" de pe scena mondială a pieței sportive.

sportlandia moldova

Toate produsele din magazinul SPORTLANDIA sunt prezentate exclusiv și nu sunt furnizate altor magazine sportive din Moldova.

sportlandia grandhall reduceri

O atenție specială în magazinul SPORTLANDIA este oferit copiilor. Pornind de la ochelari de înot și costume de baie pentru a se antrena în piscină și încheind cu jachete și costume ski pentru sporturile de iarnă. Calitatea mărcii și cele mai bune prețuri în Moldova sunt garantate!

sportlandia reduceri barbati

SPORTLANDIA vă împărtășește pasiunea pentru sport și pentru un stil de viață sănătos. Oferim echipament atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

sportlandia copii iarna

Și, desigur, ce Revelion poate fi fără cadouri. Ce ar putea fi mai bun decât un cadou care aduce beneficii distractive și sănătoase!

sportlandia femei cizme

Fiecare dintre clienții noștri devine membru al sistemului unic de bonus SPORTLANDIA, datorită căruia puteți plăti până la 30% din costul oricăror bunuri.

SPORTLANDIA oferă cele mai bune produse la un discount de până la 50%, este imposibil să refuzi o astfel de ofertă!