SPORTLANDIA: ceea ce aveți nevoie pentru a obține un corp de vis

14:57 14/02/2019

Toată lumea visează despre corpul perfect. Motivația dvs. sportivă, siguranța la antrenamente și calitatea exercițiilor depind în mod direct de hainele și încălțămintea potrivită.
În lupta pentru un corp perfect, acordați atenție recomandărilor experților magazinului sportiv SPORTLANDIA:

спорт

Echipamentul trebuie să corespundă tipului de sport pe care îl desfășurați: pantaloni pentru alergare au o ventilație îmbunătățită, iar pantaloni  pentru antrenamente au o talie înaltă pentru susținerea mușchilor scoarței.

одежда

Pentru antrenament intens, alegeți adidași cu o amortizație bună. Alege hainele și încălțăminte cu mărime potrivite, fără încomodități.

экипировка, одежда, фитнес

Fetele trebuie să facă antrenament într-un top sportiv cu un support bun, deoarece antrenamentul într-un sutien obișnuit poate fi traumatizant. Și indiferent de nivelul dvs. de pregătire, fiecare poate să se antreneze în calitate de sportiv  profesionist. Utilizați toată puterea și hotărârea de a deveni mai buni.

Indiferent de scopul - de a deveni mai slab, mai puternic sau de a ridica tonul  - în magazinul SPORTLANDIA veți găsi echipament sportiv care vă convine. Pentru că experiența și corpul tău sunt unice!

плаванье, аксессуары, спорт

Un corp frumos este munca ta grozavă. SPORTLANDIA vă va ajuta să vă îmbunătățiți calitatea antrenamentului prin alegerea corectă a echipamentului potrivit. Noi lucrăm în fiecare zi de la 9:30 până la 20:30 în CCA Grand Hall, etajul 3.

Începeți acum!

grandhall