Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady: Colectie noua FW 18!

17:04 07/09/2018

Feminitatea este la modă astăzi, prin urmare nici o imagine de sex feminin nu poate fi imaginată fără ciorapi la modă. Pentru oricine dorește să arate seducător - noile colecții FW 18 ale lui Philippe Matignon, Sisi și Lady Golden are deja la vânzare în centrul comercial Grand Hall.

În noua colecție de Philippe Matignon 2018, colanți de pește, precum și noutăți ocazionale și festive. Deschiderea poate atrage atenția asupra picioarelor! În tendința petalelor ornamentate, ornamente florale, opțiuni combinate. Modelul deschis este considerat conservator și a aparținut mult timp clasicilor tradiționali.

 

 

Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady

Desen  "sub ciorapi" a devenit de mult la modă. Astfel de produse pot fi decorate cu o deschizătură complexă. Modele modele chilotei care imita ciorapi sunt translucide și arata luxos. Produsele sunt subțiri și sunt potrivite pentru fetele subțiri care au ceva de demonstrat.

 Produsele nu trebuie utilizate pentru ceapa conservatoare de afaceri. Mergând la locul de muncă, amintiți-vă că într-o îmbrăcăminte de afaceri vor fi mai potrivite costume de manevră neintenționat.

 

 

Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady

Ciorapii de plasă, care au devenit cunoscuți în primăvară, nu intenționează să-și părăsească pozițiile în noua colecție Sisi FW 18. În tendință, ciorapi de plasă. Mai mult decât atât, ele ar trebui să fie întotdeauna purtate cu șosete sau purtate sub blugii tăi favoriți. Grila a încetat de mult să fie considerată vulgară. Ciorapii demonstrează un gust deosebit, dacă întregul costum este proiectat în același stil.

 

Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady

Un favorit al anotimpurilor anterioare - ciorapi și ciorapi negri, câțiva vor apăsa culorile violet, albastru și maro ale produselor. Cu toate acestea, ciorapii negri nu își vor pierde popularitatea deloc. Ciorapii negri masivi sunt potriviti pentru crearea unei imagini de moda de afaceri.

 

Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady


 

Pentru micile moda - produse luminoase cu culori bogate și textura densă. Culorile de culoare completează perfect aspectul casual. Ele pot fi combinate cu aproape orice îmbrăcăminte. Modele similare arată bine în rochii de seară.

În tendința de roșu, albastru, violet, verde. La vârful culorilor luminoase monocromatice de popularitate. Astăzi, designerii oferă în colecțiile lor aproape întreaga paletă de culori de costume de modă. Există multe de ales!

Vă așteptăm la premiera unei noi colecții de FW 18 Philippe Matignon și Sisi, Golden Lady în centrul comercial Grand Hall, etajul 1.

 

 

Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady