Nike: Imbracaminte si incaltaminte de alergat pentru cele mai bune antrenamente

12:15 14/09/2018

Cum crezi, ce întrebare cer alergătorii cel mai des? Așa e - "ce ar trebui să port astăzi". Pentru cei care iubesc jogging-ul și aleg un stil de viață sănătos, magazinul de mărci Nike din centrul comercial Grand Hall a pregătit prețuri speciale pentru alergarea hainelor și pantofilor pentru cele mai bune antrenamente!

Nike: Беговая одежда и обувь

Modele inovatoare de îmbrăcăminte și încălțăminte Nike, selectate special pentru cele mai bune antrenamente. Lucrurile luminoase și de înaltă calitate, în care este plăcut atât pentru tren cât și pentru recuperare, sunt cei mai buni motivați și cele mai importante componente ale unei imagini sportive și o stare excelentă în timpul antrenamentului.

 

Nike: Беговая одежда и обувь

Încălțămintea de alergare Nike este creață pe baza unor modele inovatoare și a celor mai noi tehnologii care ajută la rularea mai rapidă și mai lungă. Modelele Air Zoom sunt perfecte atât pentru alergătorii experimentați, cât și pentru începători. Suprafața respirabilă a ochiului de plasă intră într-o parte inversată, care asigură confortul în tendonul lui Ahile. Sistemul de amortizare actualizat, cu inserții Zoom Air de lungime completă, asigură mișcări picioroase și naturale.

Nike: Беговая одежда и обувь

Colecția de jocuri Nike include diverse modele pentru orice vreme. Alegeți cele mai recente modele de tricouri, pantaloni scurți, pantaloni, hanorace, jachete, jachete și multe altele. Atunci când se creează hainele Nike, se folosește tehnologia Nike Dri-FIT, care scurge umezeala pe suprafața țesăturii, unde se evaporă rapid. Acest lucru oferă confort și vă permite să vă concentrați pe deplin. Unele modele sunt completate cu izolație și finisaj impermeabil pentru a proteja împotriva răcirii și umidității în condiții meteo nefavorabile.

Nike - cel mai necesar pentru cursa. Totul pentru viteza voastră.

 

ТРЦ Grand Hall магазин Nike

Vă așteptăm la magazinul de mărci Nike din centrul comercial Grand Hall, etajul 3.