Nike: Colecția nouă primăvară-vară 2019

16:21 07/03/2019

Nike a combinat sentimentul de stil, confort și buna dispoziție într-o singură colecție. Acum tot ceea ce este modern, este  neapărat confortabil. Te așteptăm la premiera noii colecții primăvară-vară 2019, in magazinul de firmă Nike, centrul comercial Grand Hall, etajul 3.

nike grand hall

JORDAN ULTRA FLY 3 LOW Roșii este încălțămintea nouă de baschet care are un design hiper modern. Iordania Ultra Fly face un pas în viitor. Acești adidași îndeplinesc toate caracteristicile moderne: durabilitate sporită, flexibilitate excelentă, rezistență unică și suport superior  pentru gleznă. Jordan Ultra Fly sunt cu siguranță hitul acestui sezon.

nike grand hall

Tendința acestei primăveri sunt adidașii pentru femei Nike Zoom 2K, inspirați  de mai multe siluete clasice și care acordă un omagiu modelelor de baschet. O talpă exterioara de cauciuc este echipată cu tehnologia Zoom. Adidații sunt prezentați într-o culoare foarte spectaculoasă.

nike grand hall

Adidașii pentru fete Nike Air Max 90 -  este încălțămintea perfectă pentru primblări. Suprafața din piele este completată de garnituri de înaltă calitate MESH, care îmbunătățește respirația. Branțul anatomic păstrează proprietățile de amortizare.

nike grand hall

Rucsacul - un atribut indispensabil al copilului modern. Rucsacurile pentru copii Nike Brasilia Just Do It întruchipează funcționalitatea, fiabilitatea și calitatea înaltă. Acestea sunt ușoare și convenabile pentru a călători pe jos, cu mijloacele de transport  sau cu bicicleta.


Noua colecție Nike nu va lăsa pe nimeni indiferent. Vă așteptăm în magazinul de firmă Nike din centrul comercial Grand Hall, etajul 3, la prezentarea noii colecții de primăvară-vară din anul 2019.

nike grand hall