BABY HALL: spectacolul de sâmbătă cu Clovnesa Iriska

13:02 02/11/2017

Sâmbătă 4 noiembri ora 12:00 în CCA Baby Hall încă o sărbătoare gratuită pentru copii. Clovnesa Veselă Iriska vă invită la un spectacol copleșitor nou, la care vor participa toți oaspeții sărbătorii.

 

Clovnesa Iriska nu vă va permite să vă plictisiți! Copii împreună cu părinții se vor juca, vor sări, vor dansa și vor cânta. Copii vor lua parte la curse vesele, concursuri jucăușe, își vor încerca talentele sale muzicale și vor învăța să meșterească figurine din baloane. Iar atunci cînd un pic vor obosi – fermecătoare dansatoare Varvara va demonstra un show unic cu porumbei albi  dresați.

spectacolul cu Clovnesa Iriska

Toți! Toți! Toți, cei care sau distrat pe 28 octombrie în CCA Baby Hall la sărbătoarea ,,Halloween strașnic de vesel”! Toate pozele le puteți viziona aici. Pe site-ul CCA Grand Hall și pe pagina de facebook Baby Hall Moldova, noi mereu postăm raport-foto de la sărbătorile pentru copii.

Fiecare sâmbătă CCA Baby Hall dăruiește copiilor și părinților o atmosferă de sărbătoare și distracții fără griji. Urmăriți programa noilor sărbători – noi vă așteptăm fiecare sâmbătă la orele 12:00 în CCA Baby Hall.

programa noilor sărbători

La toate sărbătorile pentru copii intrarea este gratuită. Noi vom dărui fiecărui zîmbete, bucurie, veselie și multă dispoziție bună. Veniți cu toată familia, invitați și prietenii – vă așteptăm!

Baby Hall детские праздники