Academia de Karting: carting pentru copii doar cu 49 lei

17:37 31/05/2018

            Hey, vacanța! Toată luna iunie la Academia de Karting copiii* beneficiază de cursă cu kartul  la jumătate de preț  - doar 49 lei.

Академия Картинга Кишинев: картинг для детей всего за 49 леев

           

               Lecțiile de karting oferă copilului multe avantaje – atenție, responsabilitate, gândire logică: când să accelereze și când este mai bine să micșoreze viteza. Punînd bazele conducerii în copilărie, puteți fi siguri că copilul dumnevoastră va fi un șofer responsabil în viitor.

               Antrenorii profesionali ai Academiei de  Karting, au o experiență vastă, prin urmare puteți fi siguri de pregătirea eficientă și calitativă a copilului dumneavoastră.

Академия Картинга Кишинев: картинг для детей тренеры

            A se simți piloți adevărați, pot copiii  începînd cu virsta de 5 ani, înălțimea de la 135 cm. Cele mai fericite amintiri din copilărie, sunt atunci când copiii și părinții au o ocupație împreună!

Академия Картинга Кишинев: картинг для детей лучшие карты экипировка

           

Veniți împreună cu toată familia. Aduce-ți copiii și prietenii, ve-ți primi multe emoții pozitive. Toată lumea va ramine încîntată de la timpul petrecut în Academia de Karting  în CCA Grand Hall.Vă așteptăm!

* Promoția este valabilă numai în zilele de lucru (luni-joi). Cu 49 lei de karturile  SodiKart LR5 beneficiează copiii de la 135 cm, pînă la 145 cm. Copilul cu înălțimea mai mare de 145 cm, se socoate matur și beneficiează de primblări cu karturile  MS Kart.

Академия Картинга Кишинев в торговом центре Grand Hall