ACADEMIA DE KARTING: -50% la fiecare a doua cursă

09:21 01/08/2018

            Scoate vizorul de pe casca pentru curse - vă aflați în lumea motorsportului, vitezei, răsucirilor noi și sete de victorie. Adrenalină profitabilă – circulați cu carturile Academiei de Karting de două ori mai mult *. Să mergem!

Академия Картинга в ТРЦ Grand Hall скидки

           În Academia de Karting conduc cartul piloții de orice vârstă - principalul lucru este ca picioarele să ajungă la pedale. Pentru adulți, acesta este cel mai bun mod de a-și dezvolta relația, cel mai bun loc pentru petreceri corporative și recreere cu prietenii, cel mai bun loc pentru a avea o adrenalină maximă.

Академия Картинга  Grand Hall гранд холл картинг корпоратив

            Toți copiii visează să conducă mașina părintelui - karting-ul este o mare oportunitate de a stăpâni acești primii pași într-un mod sigur, dar realizând întreaga responsabilitate a viitorului șofer.

Академия Картинга  кишинев карты дети каникулы молдова

           Aveți o ocazie unică de a vă simți precum conduceți o adevărată mașină de curse, să simțiți puterea unui motor care rulează la 20.000 rpm și să stăpâniți gestionarea carrtului în derivă.Vă garantăm o mulțime de impresii si siguranța completă al Pilotului! 

          Kartingul este un sport îndrăzneț, așa că veniți și încercați, ve-ți rămîne impresionat.Vă așteptăm în Academia de Karting în CCA Grand Hall, zilnic pînă la orele 21:00.

* Promoția este valabilă doar în zilele de lucru: luni-vineri. Karturile duble Sody și cvadrociclu PEG PEREGO în promoție nu participă.

Академия Картинга Grand Hall sody chisinau