Mobile Expert

Mobile Expert Echipă de Profesioniști Din sectorul de Servicii

Oferim clienților noștri o gamă largă de servicii.Reparație telefoane, tablete, laptop-uri, schimbăm piese defectate, deblocare operator, deblocare iCloud.

Suntem un Service GSM cu experienta de peste 3 ani in acest domeniu, ne-am remarcat in acest timp prin seriozitate si calitatea serviciilor. Suntem specializati in service-ul pentru orice telefon mobil GSM, terminale GPS, Laptop-uri, tablete si alte dispozitive smartphone. Service GSM si reparatii pentru orice marca si model, Apple iPhone, iPad, iPod, Nokia, Blackberry, Samsung, Sony-Ericsson, Sony, HTC, LG, Alcatel, Motorola, Huawei, ZTE etc.

Servicii Reparație

Reparatia telefoanelor, este un serviciu adesea necesar fiecarui din noi. A ramine azi fara telefon este foarte greu. Prin urmare cind telefonul tau sa defectat, este important de gasit un service de reparatie a telefoanelor, care va depista corect problema si va putea repara telefon-ul tau. 
Adresindu-va in oficiul Mobile Expert veti primi urmatoarele benificii:

-    O economie solida: tehnicienii nostri lucreaza rapid, caci stiu caracteristicile multor probleme, ce ne permite sa nu pierdem mult timp pentru studierea arhitecturii telefon-lui. Din acest motiv reusim sa reparam in cel mai scurt timp posibil telefonul dumneavoastra.
-    Rapiditate: Datorita calificarii inalte tehnicienilor, noi reparam o gama larga de telefoane in scurt timp limitat de la 30 minute, pina la 2 zile in dependenta de complexitatea reparatiei si disponibilitatea pieselor in stok (daca este necesar de a comanda o anumita piesa de schimb, reparatia poate sa dureze mai mult timp...) 


Daca va decideti sa lasati telefonul defectat la un tehnician calificat, puteti cu incredere sa va adresati la compania Mobile Expert: noi vom fi bucurosi sa va restabilim telefonul in cele mai scurt timp, calitativ si ieftin.